Sambata dimineata, de la 5.00, boxerul roman va avea cea mai importanta confruntare a sa. Daca il invinge pe camerunezul Sakio Bika, romanul devine challenger la titlul mondial IBF
Intalnirea dintre Lucian Bute, locul trei (19 victorii - 0 infrangeri, din care 16 prin KO), si Sakio Bika, locul 10 (22-2-2, 14 KO), este cel mai important meci al galei de la Montreal din weekend. Cine invinge va deveni challenger la centura de campion mondial la supermijlocie si va lupta contra columbianului Alejandro Berrio, detinatorul titlului.

Cu doua zile inainte de acest meci important, Bika a inceput razboiul psihologic si a declarat in presa din Australia ca romanul se teme de el. "Bute nu este prea increzator. De fapt, cred ca este ingrijorat. Acest aspect se putea citi pe fata lui la conferinta de presa de acum cateva zile", a spus boxerul camerunez, care va fi sustinut de echipa olimpica de box a Camerunului, care se afla in pregatiri in Canada. Antrenorul acestuia, Mark Pitts, a spus despre Bute ca are o problema de fizic, ceea ce reprezinta un dezavantaj. "Am vazut ca are gatul cam lung, iar din aceasta cauza nu poate absorbi lovituri destul de bune. Am vazut casete cu el cand era la amatori si a fost pus in dificultate din acest motiv", a declarat Pitts.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.