FRF a instiintat ieri, printr-un document postat pe site-ul sau oficial, pe SC FCU Politehnica Timisoara & Invest SA, despre punerea in executare a deciziei TAS din 5 decembrie 2006.

Documentul, care este prezentat integral, ii este adresat lui Marian Iancu, presedintele CA al clubului de pe Bega, si este semnat, "cu stima", de Adalbert Kassai, secretar general al FRF.

Federatia Romana de Fotbal recunoaste jurisdictia Tribunalul Arbitral al Sportului, astfel cum este definita in art. 60-62 din Statutul FIFA si in art. 59-63 din Statutul UEFA, fiind obligata sa se asigure ca membrii afiliati, jucatorii, oficialii, precum si agentii de jucatori respecta in totalitate deciziile pronuntate de Tribunalul Arbitral al Sportului. Comitetul Executiv al FRF a aprobat in data de 10 mai 2007 Regulamentul privind procedura de punere in executare a hotararilor pronuntate de TAS (numit in continuare Regulament). Potrivit art. 2 din Regulament, competenta privind punerea in executare a hotararilor TAS apartine Comitetului Executiv al FRF / Comitetului de Urgenta in conditiile stabilite in art. 3 din acelasi Regulament. Comitetul Executiv al FRF a dispus prin hotararea din data de 12 iunie 2007 punerea in executare a hotararii TAS din data de 5 decembrie 2006. Astfel, SC FCU Politehnica Timisoara & Invest SA a fost obligata:

a) sa isi schimbe denumirea pentru a nu exista riscul de a fi confundata cu SC FC Politehnica Timisoara SA;

b) sa nu foloseasca istoricul persoanei juridice SC FC Politehnica Timisoara SA de la infiintare si pana in prezent;

c) sa nu imite imnul clubului si partitura muzicala a acestuia depuse la FRF;

d) sa nu imite emblema clubului SC FC Politehnica Timisoara SA, depusa la FRF;

e) sa nu imite culoarea violet, in masura in care aceasta este inregistrata ca marca la OSIM;


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.