Tehnicianul echipei sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ca intr-o buna zi va accepta sa revina in Turcia, unde a antrenat echipele Galatasaray si Besiktas si a castigat cu acestea campionatul intern.

"Intr-o buna zi ma voi intoarce in Turcia", a spus Lucescu intr-un interviu pentru presa turca. "Adica imi voi lua revansa", a precizat el razand, iar apoi a adaugat: "insa nu stiu la ce echipa voi veni".

Tehnicianul a explicat ca in Turcia i s-au facut multe nedreptati, acesta fiind unul dintre motivele pentru care ar dori sa revina in acea tara. "A fost nedreptatit de arbitri si de unii jurnalisti. Am petrecut clipe grele si am plecat intr-un mod neplacut. De aceea, vreau sa vin si sa le cer socoteala celor care m-au criticat", a afirmat Lucescu.

De asemenea, tehnicianul a negat ca nu s-ar fi inteles cu Besiktas din cauza banilor. "Pentru mine nu conteaza banii. Daca ar fi contat, as fi luat 500.000 de dolari ca daune cand am plecat de la Besiktas. Era dreptul meu legal, dar am lasat acesti bani la Besiktas", a declarat Lucescu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.