Patronul Rapidului i-a replicat dur omului de afaceri greco-elvetian, dupa ce acesta l-a acuzat de ilegalitati cu actiunile clubului.
George Copos i-a raspuns ieri lui Jean Valvis, in scandalul legat de refuzul patronului giulestean de a-i primi in registrul actionarilor pe personalitatile carora omul de afaceri greco-elvetian le-a vandut pentru un pret simbolic. "Nu pot evita personajul grobian si insolent care raspunde la numele de Jean Valvis. Imi pare rau ca oameni de o statura morala exceptionala, si care iubesc sincer, dezinteresat, Rapidul, au ajuns sa fie folositi atat de murdar in campaniile de imagine duse de cel mai sus mentionat din momentul cand s-a strecurat in anturajul Rapidului. Cu toate ca nu noi am provocat aceasta situatie neplacuta, imi exprim regretul fata de postura in care au fost pusi acesti adevarati suporteri ai clubului, cei care raman mereu aici, in timp ce actionari de genul domnului Valvis, preocupati exclusiv de avantajele de imagine aduse de Rapid, vin repede si, slava Domnului, pleaca la fel de repede", a notat Copos pe blogul sau. Apoi explica felul in care cele 670 de actiuni ale lui Valvis s-au transformat in doua. "Domnul Valvis, om de afaceri versat si bun cunoscator al legislatiei societatilor comerciale, face in mod voit abstractie de o hotarare adoptata, la data de 21.02.2007, cu o majoritate de 99,99048%, de catre Adunarea Generala a Actionarilor SC FC Rapid Bucuresti SA.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.