Fundasul roman Cristi Chivu a intrat din nou in vizorul marilor echipe ale Europei, doua dintre acestea fiind pregatite sa inainteze oferta catre clubul jucatorului, AS Roma.

Dupa ce este foarte aproape de a pierde titlul in Spania, oficialii formatiei FC Barcelona doresc cu orice pret sa intareasca apararea catalanilor, iar una dintre cele mai bune solutii ar fi transferul lui Cristi Chivu. Presa italiana a anuntat ca deja s-au purtat discutii intre reprezentantii celor doua formatii pentru aducerea fundasului roman pe "Nou Camp". Chiar daca inca nu sunt cunoscute sumele pentru care aceasta tranzactie ar putea fi realizata, oficialii Barcelonei sunt dispusi sa cedeze si un jucator din formatia antrenata de Frank Rijkaard. Cei care pot fi dati la schimb cu Chivu vor fi alesi dintre Juliano Belletti, Thiago Motta si Eidur Gudjohnsen.

Totusi, clubul AS Roma face demersuri pentru a-l pastra pe roman in capitala Italiei, iar in cursul saptamanii trecute au marit pretul acestuia de la 18 la 20 de milioane de euro. Chiar si asa, o alta formatie insista pentru achizitionarea lui Chivu, de aceasta data fiind vorba despre detinatoarea titlului din Serie A, Inter Milano. Presedintele nerro-azzurrilor, Massimo Moratti, a declarat ca tratativele cu romanii au inceput de ceva vreme, insa nu stie sigur daca acest transfer va putea fi realizat. "Pentru Chivu tratam cu AS Roma si nu pot spune mai multe. Suntem interesati de jucator, dar trebuie sa vedem daca putem sa-l aducem", a precizat oficialul milanez.

Chivu a refuzat oferta de prelungire a contractului cu AS Roma, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care marile cluburi ale Europei se intereseaza de serviciile sale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.