Patronul Stelei a contestat titlul de "campioana transferurilor" primit de Dinamo, afirmand ca a cheltuit de trei ori mai mult decat "cainii".
Gigi Becali nu a suportat mai mult de doua zile titlul de "campioana a transferurilor" primit de Dinamo din partea presei, iar ieri a iesit la atac. "In ultimele zile, vezi Doamne ca Dinamo e campioana si la transferuri. Pana acum am dat eu, inclusiv Neaga, trei milioane. Dinamo a dat un milion. Eu zic ca Neaga e mai valoros decat Zicu. Zicu e jucator bun, dar o sa vedem daca da randament mai mare decat Neaga. Valoarea e cat s-a dat pe el. Sa fie sanatosi, sa ramana campioni la transferuri", a comentat patronul Stelei. Tot la capitolul veniri, Becali a precizat ca s-a inteles verbal cu Ifeany Emeghara, care va semna cu Steaua cand va ajunge in tara. "Transferul lui Emeghara s-a finalizat. Am si platit banii astazi (n.r. ieri). Contractul lui va fi 135.000 de euro, daca vrea. Inca nu a semnat jucatorul, deoarece e plecat. Am vorbit cu el la telefon. Ii dam exact contractul care il avea la Timisoara, 135.000. A fost de acord", a precizat Becali. Acesta a vorbit si despre jucatorii care vor pleca de la Steaua. "A vorbit Argaseala cu impresarul lui Elton si urmeaza sa vina joi pentru clarificarea situatiei. E la mijloc viata unui fotbalist si nu ne putem bate joc de el. Sa-mi dea 500.000 si sa-l duca inapoi in Brazilia.", a spus Becali. Acesta a anuntat ca nu lasa nici un eurocent din pretul de 2,5milioane de euro solicitat pentru Cyril Thereau, dorit de FC Bruges.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.