Campionatul de fotbal al Spaniei se apropie de sfarsit. Iar cu o singura etapa inaintea finalului, situatia din fruntea clasamentului nu este deloc una clara.

Cele doua mari forte ale fotbalului european, Real Madrid si FC Barcelona au mers cap la cap in ultimele etape, avand acelasi numar de puncte, 73, in vreme ce FC Sevilla, aflata la doua puncte in spate, pandeste orice pas gresit al rivalelor. "Galacticii" au avantajul meciurilor directe in fata "extraterestrilor", iar ultima etapa constituie tot un avantaj pentru madrileni, care vor evolua pe teren propriu cu Mallorca. Barcelona va trebui sa faca tot posibilul sa invinga in deplasare pe modesta Tarragona si sa spere intr-o minune pe "Santiago Bernabeu".

Penultima etapa din Primera Division a fost una nebuna, in ceea ce priveste meciurile disputate de formatiile aflate in lupta pentru titlu, ambele fiind decise de goluri marcate in ultimele secunde. Atacantul Realului, Ruud van Nisterlooy a inscris in minutul 89 in poarta celor de la Zaragoza, restabilind egalitatea, scor 2-2. in cealalta partida, Barcelona conducea cu scorul de 2-1 in derby-ul orasului, cu Espanol, insa Tamudo nu a fost de acord cu acest lucru, si a adus egalarea, in acelasi minut, 89.

FC Sevilla, care va juca in ultima etapa pe teren propriu cu Villarreal, a remizat in deplasare, cu Mallorca, scor 0-0.

La subsolul clasamentului, Levante si-a asigurat mentinerea in prima liga, dupa ce a invins Valencia, cu scorul de 4-2. Celelalte doua echipe retrogradate, pe langa Gimnastic Tarragona, vor fi decise tot in ultima etapa.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.