Italianul, care a mai pregatit in Romania pe FC National si pe CFR Cluj, va antrena gruparea giulesteana in urmatorii doi ani, dupa cum a anuntat directorul general al clubului, Constantin Zotta. Bergodi va fi ajutat de Renzo Rossi, cu care a lucrat si la Cluj, unde a calificat pe CFR, in premiera, in Cupa UEFA.
"Totul este facut, contractul se redacteaza in momentul de fata. Am batut palma cu Copos. Bergodi este in momentul de fata in Italia, iar eu am continuat negocierile in numele dansului cu Copos. Am ajuns la un numitor comun, toate lucrurile sunt puse la punct. Stiu ca in Romania azi este alba, maine neagra, dar sper ca nu se va intampla nimic, in zilele urmatoare voi merge in Italia sa-i duc contractul lui Bergodi, pentru a-l semna, si totul va fi in regula", a declarat Rossi.

Acesta a precizat ca el va fi mana dreapta a lui Bergodi, cu functia de consultant tehnic, in timp ce antrenor secund va fi Marian Rada. In ceea ce-l priveste pe Viorel Moldovan, Rossi a precizat: "Din ce am inteles eu, urmeaza sa se discute situatia lui. Nu cred ca va fi inclus in colectivul tehnic, probabil i se va oferi o alta functie la club". Rossi a precizat ca perioada contractului lui Bergodi va fi de doi ani, obiectivele asumate fiind cupa si campionatul, precum si calificarea in primavara europeana in sezonul 2007/2008.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.