Inter Milano si FC Barcelona incearca sa-si asigure serviciile capitanului echipei nationale a Romaniei. Ambele grupari sunt dispuse sa-i ofere jucatorului nostru acelasi salariu: 4,5 milioane de euro pe an.
FC Barcelona il vrea cu orice pret pe Cristian Chivu, capitanul echipei nationale. Gruparea catalana este dispusa sa-i ofere romanului un salariu anual de 4,5 milioane de euro, pe o perioada de patru ani, la fel ca si Inter Milano. in cazul in care transferul va reusi, Barcelona va trebui sa plateasca lui AS Roma suma de 20 de milioane de euro. Conform Gazzettei dello Sport, Inter Milano este dispusa sa mai astepte doar cateva zile un raspuns de la fundasul roman, in caz contrar se vor orienta spre un alt jucator, cel mai probabil brazilianul Juan, de la Bayer Leverkusen.

"Daca in urmatoarele zile tratativele cu Roma nu se vor debloca, Inter va vira decisiv spre Juan Silveira dos Santos, chiar omul pe care il vor chiar romanii, pentru a putea discuta apoi despre transferul lui Chivu. Romanul de 26 de ani ramane obiectivul numarul unu al lui Inter, iar oferta facuta echipei lui Spalletti este aceeasi: jumatate din Pizarro (fotbalist detinut in proprietate de cele doua grupari), Fabio Groso si cateva milioane de euro. in total, in jur de 14-15 milioane de euro".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.