Ilie Balaci e o legend vie in Bnie, iar cooptarea ...
Noul manager sportiv al Universitii Craiova spune c prima sa misiune va fi s aduc publicul la stadion
La ase ani distan de la ultima colaborare cu "tiina", Ilie Balaci s-a intors la echipa pe care o iubete din 1965, anul in care a imbrcat prima oar tricoul alb-albastru. Dragostea pentru Universitatea Craiova l-a fcut pe "Prin" s uite eecurile pe care le-a suferit ca antrenor in Bnie i s ii mai incerce o dat norocul. "Sunt brbai care au trei fete i tot mai incearc, poate iese i un biat", a explicat cu umor olteanul.

Domnule Balaci, cum ai ajuns s ocupai un post in conducerea "tiinei"?

Am venit la Universitatea datorit faptului c iubesc aceast echip i pentru relaiile de prietenie pe care le am cu cei care conduc acest club. Nu consider c este o provocare, chiar dac este un post in conducere. Nici dac ar fi s conduc un taxi nu a considera c este o provocare. Omul trebuie s munceasc, i asta fac i eu.

V-ai gandit s i investii in echip?

Dac a fi avut ataia bani incat s pot investi la Craiova, poate c a fi avut o vil la Paris i alta mai mare la Monte Carlo. Am bani doar pentru copiii mei. Domnul Mititelu are bani i pentru copiii altora.

Este adevrat c ai declarat c vei rmane pe via la Universitatea dac echipa va juca in cupele europene?

Eu nu tiu ce fac maine, cum s spun c rman pe via la Craiova!? Ar insemna s tiu i cat triesc, nu? O s stau cat pot ajuta. La fel i dac vreau s plec, Adrian Mititelu nu m poate ine cu fora. Eu vreau s fac mai multe, nu doar s ajut clubul cu imaginea mea. Ar trebui s fiu foarte telegenic sau fotogenic s pot contribui la imaginea Universitii.