Inversunarea cu care Florin Bratu a refuzat sa vina la Rapid are la baza un episod petrecut in urma cu patru ani, pe vremea cind fotbalistul activa in Giulesti.
Dupa ce echipa a cistigat titlul, George Copos i-a promis atacantului ca-i va mari salariul, de la 15.000 la 30.000 de euro. Dublarea contractului nu s-a mai produs, Bratu fiind amagit de patron toata vara lui 2003, pina cind Copos a decis sa-l vinda. Trebuie mentionat faptul ca desi era titular si golgeterul Rapidului, Fl.Bratu primea mult mai putini bani decit Robert Nita, al carui venit era de 70.000 de euro pe sezon. In alta ordine de idei, Constantin Zotta a declarat, ieri, ca FC Nantes nu este de acord cu transferul lui Florin Bratu la Dinamo, considerind oferta campioanei Romaniei inferioara celei facute de Rapid. Cu toate ca jucatorul a semnat deja angajamentul cu formatia din Stefan cel Mare, Zotta lasa de inteles ca "afacerea" inca nu este pe deplin incheiata si sint sanse ca oficialii de la Nantes sa refuze semnarea actelor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.