AS Roma nu digera prea usor refuzul lui Cristian Chivu de a-si prelungi contractul cu gruparea capitolina. Orgolios cit cuprinde, Franco Sensi s-a enervat si a anuntat ca stoperul romn nu pleaca de pe "Olimpico" decit in schimbul sumei de 18 milioane de euro.
In aceste conditii, se asteapta ca negocierile cu Inter Milano - club care insista pentru achizitionarea lui Chivu - sa intre in impas. Fotbalistul roman, care mai are contract cu vicecampioana Italiei pina in vara anului viitor, nu dispera ("Nu-i bai, mai ramin un sezon la Roma"), insa presa din Cizma avertizeaza clanul Sensi ca risca pierderea jucatorului fara sa incaseze vreun euro. Chivu va parasi oricum corabia romana, iar din ianuarie 2008 acesta isi va putea negocia transferul in calitate de jucator liber de contract. Mai nou, AS Roma il cere de la Inter, in schimbul lui Chivu, pe atacantul Julio Ricardo Cruz. Impresarii romanului se afla deja in Italia. Chestiunea frige!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.