Golgheterul de abanos al "Batranei Doamne" se simte perfect la Arad.

O aparitie exotica in sezonul recent incheiat din Liga I a fost Edson Rolando Silva Sousa, atacantul formatiei UTA, care in acte are cetatenia portugheza, dar este nascut in Insulele Capului Verde.

In sezonul de primavara, atacantul de abanos a marcat sase goluri, devenind golgheterul "Batranei Doamne", alaturi de Bogdan Mara, care reusise sase goluri in tur. La primul meci in tricoul formatiei UTA (0-0 cu Steaua), Edson a fost victima unui atac dur din partea lui Mirel Radoi.

EVZ: Te asteptai sa devii idolul suporterilor aradeni?

Edson: La inceput am avut nevoie de timp ca sa ma acomodez, apoi am suferit si o accidentare care m-a tinut ceva timp pe tusa. Mi-am revenit insa si, una peste alta, a fost un sezon bun pentru mine. Cel mai mult m-am bucurat la golul marcat in jocul cu marii rivali de la Poli Timisoara.

Cum te-ai acomodat la Arad?

Este un oras cochet si civilizat, iar oamenii sunt foarte calzi. La echipa, suntem uniti si ne intelegem foarte bine. Eu chiar ma simt bine aici.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.