Ana Ivanovic si Jelena Jankovic s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, prima reusind sa treaca de Svetlana Kuznetova, in timp ce ultima a depasit-o pe Nicole Vaidisova
Penultimul act la feminine de la Internationalele Frantei va oferi doua meciuri de foc: rusoaica sarapova o va intalni in semifinale pe Ivanovic, iar belgianca Henin va juca cu Jankovic. Partidele vor avea loc maine dupa-amiaza.

A saptea favorita a competitiei, sarboaica Ana Ivanovic, a avut nevoie de trei seturi, scor 6-0, 3-6, 6-1 pentru a trece de favorita numarul trei, rusoaica Svetlana Kuznetova, reusind astfel sa se califice in premiera in semifinale. Jucatoarea din Serbia a inregistrat 19 greseli nefortate, spre deosebire de cele 27 ale adversarei si a avut 75 de puncte castigatoare, in timp ce Svetlana Kuznetova a terminat cu 50.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.