Discutia de astazi va fi importanta, daca nu definitiva pentru Cristian Chivu. Gruparea romana ii propune fundasului nostru un salariu de 2,5 milioane de euro pe an, plus prime suplimentare, la fel cum a facut si cu Filipe Mexes.

Potrivit, unor surse din Milano, capitanul "tricolorilor" s-a inteles deja cu presedintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, pentru un contract mult mai mare decat cel pe care i-l ofera AS Roma.

Proaspatul antrenor al lui Juventus, Claudio Ranieri, este interesat si el de serviciile fundasului roman. Potrivit site-ului calciomercato, fostul antrenor al lui Mutu la Chelsea i-a obligat pe oficialii "Batranei Doamne" sa se ocupe de situatia lui Chivu.

Rolls-ul lui Giovani a avut accident

Rolls Royce-ul lui Giovani Becali, la volanul caruia se afla soferul impresarului, a fost implicat, ieri, intr-un accident rutier in parcarea din fata Primariei Capitalei, limuzina lovind un Audi A6.

Potrivit martorilor, soferul fostului procurator a facut o manevra gresita cand a iesit din parcare si a lovit frontal masina consilierului general Roxana Cosma (PD), care era parcata in fata sediului Municipalitatii. Giovani Becali venise la Primaria Capitalei pentru a discuta cu primarul general Adriean Videanu. Fostul agent FIFA a constatat incidentul cand a iesit din sediul municipal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.