Gigi Becali a confirmat ieri ca fotbalistul pentru care gruparea din Ghencea poate plati 1,2 milioane de euro este nigerianul lui "Poli" Timisoara.
"Luni, fotbalistul vine sa semneze contractul, daca pana atunci ne vom intelege", a spus boss-ul din Ghencea, varianta sa fiind confirmata si de Marian Iancu, presedintele lui "Poli".

"Nu am facut inca transferul lui Emeghara. Luni va pot spune despre ce e vorba, pentru ca e posibil sa plece in alta parte. Poate are alta oferta si va pleca si veti spune ca am mintit. Cand am spus ca nu mai vreau straini, ma refeream la faptul ca nu mai vreau experiente. Emeghara a confirmat in Romania. Aveam de ales intre el si Marko Lomic, de la Partizan Belgrad, si costau cam aceiasi bani. L-am intrebat pe Adrian Ilie pe cine sa luam si el mi-a spus ca Lomic este foarte bun, dar ca Emeghara are avantajul ca e invatat cu stilul romanesc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.