Nationala feminina de handbal pleaca cu prima sansa in meciul de baraj cu Suedia, pentru calificarea la CM 2007, impotriva unei echipe pe care am invins-o mereu in ultimii ani, dar antrenorul Gheorghe Tadici (foto dreapta) a pregatit foarte atent aceasta confruntare, pentru a evita o repetare a pataniei cu Serbia-Muntenegu, care ne-a blocat drumul catre CE 2006.

Romania este mare favorita, atat prin prisma palmaresului general si direct, cat si prin valoarea individuala a jucatoarelor. Vicecampioanele mondiale au castigat toate jocurile disputate in acest an si beneficiaza in plus de o omogenitate de invidiat, 13 componente ale lotului national fiind coechipiere la Oltchim Ramnicu Valcea.

"Suedezele nu sunt victime sigure. Am meciurile lor din Austria si din Muntenegru, le-am analizat, le-am tratat serios. Sunt patit de anul trecut dupa meciurile de baraj cu Serbia-Muntenegru. Datele sunt total schimbate acum, din punct de vedere al pregatirii echipei si al omogenitatii, pentru ca anul trecut am avut mari probleme din cauza accidentarilor si a faptului ca Luca, Lecusanu si Galca au venit nepregatite, cu 3-4 antrenamente in 3 saptamani, si nu au rezistat fizic.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.