Gigi Becali spune ca este gata sa-l aduca in Ghencea pe mijlocasul argentinian, pentru 7-8 milioane de dolari, dar River Plate a stabilit transferul la 16 milioane, dupa ce a a cerut initial 25 de milioane. "E un singur jucator care ma intereseaza. Ma uit la casete cu el, Belluschi de la River Plate. Ei au trimis o oferta de 25 de milioane de dolari, au lasat la 16, iar eu am trimis oferta de 5 milioane", a spus finantatorul stelist.

"O sa ramana probabil la 8 milioane de dolari, dar trebuie sa fac sedinta cu jucatorii sa voteze daca sunt de acord sa accepte un fotbalist cu salariu de 600.000 de dolari. Altfel nu vine! E democratie si trebuie sa voteze in secret. <>. Adun biletelele: 75 la suta voteaza da, 25 voteaza nu!", a spus boss-ul din Ghencea. Gigi Becali crede insa ca jucatorii vor fi cu totii de acord cu aducerea lui Belluschi (24 de ani, 1,71 m, 68 kg). "Cand va fi votul? Stai sa ma inteleg mai intai cu River Plate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.