Gasca din Giulesti se destrama usor-usor. Dupa ce Razvan s-a mutat la munte, iar Viorel Moldovan a renuntat la cariera de fotbalist, un alt veteran, Marius Maldarasanu, nu mai vrea sa stea la Rapid. Este o lovitura grea pentru viitorul antrenor al "visiniilor", oricare ar fi el, mai ales ca lui Zicu i-a expirat contractul, iar Valentin Badoi s-a mutat in Ghencea.

Decizia lui "Malda" vine dupa ce mijlocasul a fost constant tinta atacurilor lui George Copos. "Gata, plec si eu. Sper ca cei din conducere sa ma inteleaga, mai ales ca se vorbeste despre o intinerire a lotului", a spus fotbalistul.

Fostul jucator al lui Besiktas a spus ca intentiona sa renunte dupa infrangerea de la Cluj. El a fost convins de Razvan Lucescu sa mai ramana pana dupa finala Cupei Romaniei. "E greu sa fii tot timpul criticat. Dupa plecarile lui Moldo si Badoi, ramaneam singurul batran, pe post de om de sacrificiu", s-a justificat Maldarasanu. Acesta spera sa gaseasca un contract in strainatate si spune ca oficialii Rapidului i-au promis mai demult ca va putea pleca oricand. El a adaugat ca il intelege pe Badoi, care a ales sa joace la Steaua. "Daca nu mai era dorit, nu putea sa mai stea", spune mijlocasul, care a explicat ca, din moment ce Copos si Becali s-au inteles, ii era greu lui Badoi sa se opuna. "Risca sa fie mereu criticat. Asa e la noi: la infrangeri sunt de vina batranii, iar la victorii sunt aplaudati tinerii".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.