Forul european a trimis o scrisoare federatiei de la Bucuresti prin care il instiiteaza pe presedintele Mircea Sandu ca va primi aproximativ 30.000 de euro pentru campania antirasism care trebuia sa demareze la finala Cupei Romaniei.
"Va multumesc pentru proiectul <> pe care l-ati propus. Am studiat proiectul dumneavoastra cu mare interes in privinta obiectivului, grupurilor tinta si rezultatelor. Poate ca proiectul dumneavoastra poate avea un impact mai mare adoptand una sau mai multe recomandari. Dupa ce proiectul se va incheia, va rugam respectuos sa ne trimiteti o copie a raportului de evaluare si, de asemenea, situatia financiara. Intre timp, cand diverse proiecte sunt in asteptare, am aprecia daca vom primi articole scurte, inclusiv cu cateva fotografii, pentru a prezenta proiectul vostru pe site-ul nostru oficial.

Propunem sa alocam federatiei dumneavoastra 50.000 de franci elvetieni (n.r. - aproximativ 30.000 de euro) fara intarziere si va felicitam pentru ca ati semnalat o problema atat de importanta. Va uram succes in proiectul dumneavoastra", se arata in scrisoarea trimisa de Patrick Gasser, manager pentru fotbal si probleme sociale in cadrul UEFA.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.