Multi dintre "tricolori" si-au schimbat sau isi vor schimba clubul in aceasta vara * In cantonamentul de la Mogosoaia zbarnaie telefoanele si curg milioanele de euro

Ca de fiecare data la intrarea in cantonament, selectionerul Victor Piturca a cerut presei respectarea programului echipei nationale, care trebuie sa pregateasca in liniste importanta "dubla" cu Slovenia, din preliminariile lui Euro 2008. Vizand doua victorii care sa-l aduca aproape de turneul final, selectionerul a solicitat si a primit liniste, pentru ca de luni fotbalistii sai nu au mai avut contacte cu jurnalistii si nici nu au parasit cantonamentul de la Mogosoaia pana aseara, cand s-a decolat spre Slovenia pentru meciul de sambata seara. Numai ca unora dintre "tricolori" nu prea le-a stat capul doar la echipa nationala, ei fiind in contact permanent cu impresarii care ii oferteaza din diverse directii.

Datorita valorii sau doar conjuncturii, multi dintre componentii reprezentativei Romaniei vor schimba in aceasta vara echipa, iar cum campionatele s-au cam incheiat peste tot, ofertele curg.

Cel mai concret exemplu este cel al lui Vali Badoi, care, conform site-ului oficial al Stelei, a semnat un contract cu ros-albastrii chiar miercuri, in timpul cantonamentului de la Mogosoaia. Iar situatia sa este buna, fiindca i s-au risipit toate incertitudinile, iar dupa ce si-a pus iscalitura pe intelegerea pe trei ani cu Steaua, se poate dedica in exclusivitate pregatirii meciului. Cristi Chivu este curtat insistent de Inter Milano, care i-a oferit un salariu anual de 4 milioane de euro, iar Roma, actualul sau club, nu sta nici el cu mainile in san, directorul sportiv Danielle Prade anuntandu-si prezenta marti la Timisoara, cu o oferta de prelungire a intelegerii din prezent, cu un salariu crescut de la 1,8 milioane de euro la 2,5 milioane.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.