George Copos a acceptat 550.000 de euro pentru Valentin Badoi, dar a refuzat 800.000 de euro, oferta gruparii din Ghencea, pentru Mugurel Buga
Gigi Becali a anuntat ca Steaua va plati 550.000 de euro pentru transferul lui Vali Badoi, Rapid fiind de acord cu transferul. Fotbalistul va semna un contract pentru trei ani, cu un salariu de 150.000 de euro pe sezon, la revenirea de la lotul national, unde este convocat pentru "dubla" cu Slovenia. Un alt rapidist, Mugurel Buga, este si el aproape de Steaua, Gigi Becali pregatind o oferta de 800.000 de euro pentru club si un salariu de 150.000 de euro pentru atacant.

Gigi Becali a povestit ca luni s-a intalnit cu actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, care a semnat actele pentru transferul lui Badoi, si nu crede ca transferul ar putea esua din cauza unui eventual refuz al jucatorului. "Nu cred sa apara surprize, pentru ca el intotdeauna si-a dorit sa vina la Steaua. Badoi este sigur al Stelei", a spus Gigi Becali, care a adaugat ca ar mai dori un jucator de la Rapid, Mugurel Buga, la care gruparea giulesteana nu doreste, insa, sa renunte. Ieri, Buga a declarat ca nu vrea sa joace la Steaua, ci la un club din strainatate, dar a precizat ca daca George Copos se intelege cu Gigi Becali nu are ce sa faca decat sa plece.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.