Patronul din Ghencea pare fericit ca echipa sa a terminat campionatul pe locul doi, care ii va permite sa incerce, cu sanse mari, calificarea din nou in grupele Ligii Campionilor, motiv pentru care a inceput sa umble la pusculita.

Gigi Becali a anuntat duminica seara, la sport.ro, ca va cumpara un avion pentru Steaua. "Va costa 16 milioane, e Boeing 737-300, cu 100 de locuri, are 44 de fotolii... Va avea sigla Sfantului Gheorghe cum omoara balaurul si va scrie pe el Becali. Avionul va fi cumparat de mine pentru club. Va avea sigla Sfantului Gheorghe, Becali si emblema clubului Steaua pe el", a explicat patronul ros-albastrilor. Tot legat de cheltuieli, Becali a precizat ca a marit contractele mai multor jucatori.

"Cristocea avea contract 60.000, i-am facut 80.000, s-a suparat ca la toti le-am facut 120.000, 150.000, 180.000... Lui Nicolita i-am dublat, i-am facut120.000, lui Vali Badea i-am facut 150.000 de la 60.000. Am facut pe valoare si merite. Cristocea a fost nemultumit, dar n-au cum sa fie suparati ceilalti cand le dublez contractele.

Oricum, le-am marit la toti. Sunt patru jucatori, romani, care vor pleca si le-am zis sa-si caute echipe, iar daca nu-si gasesc, vor castiga in continuare un ban la Steaua, le-am zis ca nu ii dau afara, dar ca nu mai intra in calculele mele. N-am cum sa le maresc contractele la aia care pleaca, nu le dau inca numele", a spus Becali, dezvaluind ca nu s-a consultat cu antrenorul Cosmin Olaroiu cand a operat aceste modificari de contract.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.