Atacantul lui AJ Auxerre Daniel Niculae a dezvaluit pentru Click! ca nu se gandeste, inca, sa revina in campionatul intern. Internationalul roman a mai precizat ca indiferent cati bani este dispus sa plateasca Gigi Becali pentru transferul sau, nu va evolua niciodata la Steaua.

Click: Consideri ca echipa nationala poate sa obtina sase puncte in dubla cu Slovenia?

Daniel Niculae: Va fi greu, dar nu imposibil. Suntem in forma, iar acest lucru ne da mari sperante ca, dupa aceste doua partide, vom mai adauga inca sase puncte in clasament.

Crezi ca putem sa ne declaram ca si calificati, in cazul in care vom trece de Slovenia?

In proportie destul de mare, dar nu suta la suta. Mai sunt de disputat destule meciuri, chiar cu Olanda si Bulgaria, formatii contracandidate noua, iar din acest punct de vedere trebuie sa fim foarte atenti.

Ce parere ai despre faptul ca selectionerul i-a chemat la lot pe Bornescu si bistriteanul Gabriel Muresan?

Daca domnul Piturca a luat acesta decizie, inseamna ca cei doi merita cu prisosinta sa fie selectionati. Nu putem decat sa ne bucuram ca la echipa nationala vin din ce in ce mai multi jucatori din campionatul intern. Imi doresc din tot sufletul ca cei doi sa debuteze cu dreptul.

Care mai este situatia la Auxerre?

Eu mai am contract cu francezii inca trei ani, insa singura mea durere este ca nu prea joc. Sper ca sezonul viitor sa fie ceva mai bine.

Sa inteleg ca nu te tenteaza o revenire in campionatul intern?

In momentul de fata, nu. Acele zvonuri care au aparut acasa nu au nici un dram de adevar.

Este adevarat ca Steaua te-a ofertat?

Eu personal nu stiu nimic. Am auzit ceva zvonuri, dar doar atat. Sincer, daca va fi sa ma intorc in Liga I, o voi face doar la Rapid, echipa mea de suflet.

Cu o zi inaintea finalei Cupei Romaniei, care a avut loc ieri, Daniel Niculae credea in succesul fostei sale echipe: "Bineinteles ca Rapid va lua Cupa. Baietii vor avea un meci foarte greu, cu Poli Timisoara, dar am incredere ca ei vor invinge", ne-a declarat el, ieri dimineata


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.