Bucur, "tripla" intr-o jumatate de ora

Gigel Bucur, cel mai vinat jucator de la Sportul Studentesc in intersezon, a fost doar rezerva la Alba Iulia. Micutul atacant a fost ofertat de Rapid, Dinamo, Poli Timisoara si Steaua, dar a ramas in "Regie". Vasile Siman a discutat cu George Copos transferul lui Bucur la Rapid, din vara, chiar si la partida pe care giulestenii au jucat-o simbata cu Poli Iasi. El a pierdut locul de titular deoarece n-a mai jucat in ultimele patru partide amicale. Bucur a fost introdus in minutul 60 in locul lui Marius Nae, si a decis un meci de sase puncte, in urma caruia Apulum s-a afundat serios in ierarhia Diviziei A. Bucur a ajuns la cota 13 in clasamentul golgeterilor, egalindu-l pe rapidistul Daniel Niculae.

Dan Apolzan, metodistul echipei nationale, a venit la Alba Iulia sa-i urmareasca pe "studentii" Gigel Bucur si Tibi Balan. Cei doi au facut spectacol, fiind deasupra tuturor.

Pelici a demisionat

Alexandru Pelici, antrenorul formatiei Apulum, si-a prezentat demisia la finalul meciului. "Drumul meu la aceasta echipa se opreste aici. Le multumesc baietilor. Sper ca inlocuitorul meu sa faca mai multe decit mine", a declarat Pelici. "E greu sa spun ca sint nemultumit la acest scor, dar unii jucatori m-au dezamagit. Pe Bucur l-am introdus mai tirziu pentru ca era mai proaspat si putea distruge apararea gazdelor. A fost meciul lui Bucur", a spus, la rindul sau, Dan Petrescu, tehnicianul "studentilor".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.