Presa din italia a dezvaluit faptul ca directorul sportiv al formatiei AC Fiorentina, Pantaleo Corvino il urmareste de mai mult timp pe mijlocasul stelist, Iulian Ochirosii, iar tratativele pentru achizitionarea acestuia se afla intr-un stadiu bun. Astfel, daca acest transfer s-ar concretiza, jucatorul in varsta de 18 ani ar putea deveni colegul atacantului Adrian Mutu.

Mijlocasul Stelei are insa probleme cu fosta sa echipa, Steaua Dunarii Galati, care contesta transferul sau la echipa din Ghencea, mutare ce a avut loc in vara anului 2005. In apelurile facute la comisiile FRF, Steaua Dunarii Galati a prezentat un contract semnat cu Ochirosii, valabil pana in 2008, in care este specificat faptul ca jucatorul nu poate fi transferat la alta grupare pe perioada junioratului fara acordul clubului. FC Steaua Bucuresti a invocat insa faptul ca Steaua Dunarii Galati nu a inregistrat contractul cu jucatorul in termen de sase luni, iar acesta a devenit astfel nul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.