Gigi Becali a anuntat ieri ca atacantul francez vrea sa plece din Ghencea si a fixat deja pretul de transfer al acestuia: trei milioane de euro

Acum o saptamana, finantatorul stelist a spus ca francezul poate pleca pentru 1,5 milioane de euro, vehiculandu-se oferte de la Anderlecht, FC Bruges si Fiorentina. Thereau a declarat la acel moment ca nu vrea sa plece de la Steaua, dar a admis ca situatia sa a devenit incerta dupa demiterea lui Mihai Stoica, omul care l-a adus in Ghencea.

"Thereau vrea sa plece. E, n-a spus! V-a spus voua ceva de bun simt, dar s-a sucit ca vrea sa plece. I-am spus sa plece atunci. Sa dea cineva trei milioane pe el! Mie nu mi-a spus nimic, a vorbit cu impresarul, ba telefoane pe la secretara prin Meme Stoica. Nu putea Meme sa puna mana pe telefon sa spuna ca a venit agentul lui Thereau? Acum el e protocolar... I-a dat telefon secretarei de la club sa sune la secretara de la palat sa-i faca programare, il trimite din secretara in secretara", a spus Gigi Becali.

"N-as vrea sa plec, ma simt bine la Steaua, dar daca mi se va spune ca trebuie sa-mi caut echipa nu voi avea de ales. Plecarea lui Meme a schimbat situatia mea, pentru ca el a fost omul care m-a adus la Steaua", a spus Thereau acum doua zile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.