Gigi Becali a declarat ieri ca va relua discutiile cu George Copos privind transferul jucatorilor giulesteni Valentin Badoi si Mugurel Buga dupa ce echipa antrenata de Razvan Lucescu va disputa finala Cupei Romaniei.

"Altfel, se supara comunistul (n.r. - Copos) si nu mi-i mai da! Actele sunt deja facute, numai comunistul trebuie sa dea semnatura. A zis ca daca mai vorbesc, nu mi-i mai da! Daca pierde cupa, mai repede mi-i da. Are dreptate si el, jucatorii ce zic: <>.

Ii indrum pe Badoi si Buga sa fie puternici in finala cupei, sa ma convinga ca merita la Steaua", a spus Gigi Becali. Intrebat daca este interesat de jucatorul nigerian Ifeany Emeghara, de la "Poli" Timisoara, Gigi Becali a raspuns: "Discutii au fost acum cateva luni, e jucator de valoare, vom vedea. Lui Oli ii place de Emeghara, dar una e sa-ti placa, alta e sa-l poti lua. Nu putem sa-l luam probabil, pentru ca probabil nu-l vinde.

Asa, pot sa spun ca-mi place si de Ronaldo, dar daca nu pot sa-l iau... N-am avut nici o discutie acum cu Timisoara. Bun, il vreau, dar pot sa-l iau? Nu ne intereseaza Emeghara la ora asta decat daca exista oferta de vanzare. Vrea sa-l vanda? Atunci, ce rost are discutia?".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.