Dupa 1-2 cu FC Arges, patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a purtat ieri o discutie lamuritoare cu antrenorul Pavel Badea, caruia i-a cerut sa castige meciul cu Farul, din etapa viitoare. De asemenea, Staicu i-a cerut lui Badea ca in meciul din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, care se va disputa miercuri tot in compania "marinarilor", oltenii sa obtina un rezultat care sa le permita calificarea in finala.

"Nu am vrut sa iau o decizie pripita azi si sa-l indepartez pe Badea de la echipa, pentru ca am incredere in el si in jucatori si orice antrenor as fi adus acum nu ar fi reusit mare lucru in aceste doua jocuri. Asadar, in cazul in care va pierde meciul de campionat sau va face doar egal, vom avea o pauza de doua saptamani si probabil vom gasi un inlocuitor", a afirmat Staicu. Drept pedeapsa pentru prestatia lamentabila de sambata, jucatorii nu au primit liber dupa meci, efectuand duminica dimineata un antrenament!

In alta ordine de idei, un grup de suporteri craioveni a blocat autocarul cu care lotul "juvetilor" se intorcea in Banie de la Ramnicu-Valcea. La iesirea din Dragasani, localitate situata la aproximativ 40 km de Zavoi, aproximativ 200 de fani au oprit autocarul echipei, cerand socoteala antrenorilor si fotbalistilor pentru situatia catastrofala in care a ajuns "stiinta", detinatoarea "lanternei rosii".

Desi Pavel Badea a incercat sa discute cu contestatarii, spiritele au fost calmate doar de interventia jandarmilor sositi la fata locului, autobuzul fiind apoi insotit de fortele de ordine pana la Craiova. Nemultumiti de raspunsurile primite, membrii galeriei craiovene au scandat minute in sir impotriva lui "Badita" si a lui Dinel Staicu, considerati principalii vinovati de degringolada in care se afla gruparea "alb-albastra".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.