Echipa feminina de handbal pregatita de Gheorghe Tadici a intrat in posesia trofeului european dupa ce a dispus de gruparea norvegiana Byasen cu scorul general de 59-53

Returul finalei Cupei Cupelor a demonstrat, aseara, ca baza materiala sportiva din Romania este departe de standardele internationale, fiind necesare investitii serioase pentru a putea spera pe viitor la o organizare fara probleme a unor competitii majore.

De altfel, aseara, la Valcea, echipa pregatita de Gheorghe Tadici n-a avut prea mari emotii in fata adversarului din Norvegia, dar a tremurat serios din cauza problemelor tehnice de la generatorul de curent electric din Sala Sporturilor "Traian", care a cedat in doua randuri si a lasat in bezna arena de joc, cat si din cauza condensului provocat de caldura excesiva, care a transformat terenul intr-un adevarat patinoar. In cele din urma, Oltchim a depasit si "obstacolul" natural si a terminat la egalitate a doua disputa finala cu Byasen Trondheim, scor 29-29 (16-9), adjudecandu-si trofeul european, cu scorul general de 59-53.

Peste 2000 de spectatori s-au ingramadit, aseara, in tribunele Salii Sporturilor "Traian" din Rm. Valcea pentru a asista la spectacolul handbalistic oferit de Oltchim si Byasen Trondheim in finala Cupei Cupelor, in ciuda faptului ca unii dintre ei au fost obligati de bisnitari sa scoata peste 100 RON pentru un tichet. Si cum victoria din tur, scor 30-24, anunta ca mare favorita pentru trofeul european echipa pregatita de Gheorghe Tadici, fiesta valceana a inceput cu mult inainte de fluierul final. Din pacate, bucuria din tribune a mai fost temperata inaintea debutului partidei retur, cand reflectoarele salii s-au stins pentru a doua oara, provocand panica in randul asistentei, mai ales ca observatorul EHF a anuntat ca daca nu va fi remediata problema tehnica, Oltchim risca sa piarda meciul cu 0-10, rezultat care ar fi consemnat si ratarea trofeului


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.