Prima editie a intrecerii automobilistice bucurestene era sa debuteze nefericit. Austriacul Walter Grubmuller s-a izbit violent de parapet, a fost dus de urgenta la spital, si se va intoarce azi acasa cu un avion privat al tatalui sau
Caii putere si-au facut pe parcursul zilei de ieri debutul pe circuitul Bucharest Vodafone Ring 2007. Masinile au incercat pe rand asfaltul din jurul Palatului Parlamentului, Loganurile inscrise in Cupa Dacia Logan incercand pe cat posibil sa reproduca macar la nivel sonor, spectacolul pe care l-au creat bolizii din Formula 3 Britanica si cele inscrise la Campionatul FIA GT.

Romanii au tras din greu in Cupa Logan, Constantin Raileanu fiind cel mai rapid dintre acestia. Timpii pe care i-a scos i-au permis sa fie al cincilea dupa prima sesiune, respectiv al optulea dupa cea de-a doua runda. Prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Campionatului European FIA GT3 a fost marcata de mai multe incidente. Un Corvette Z06 a lovit un parapet, iar un Ascari KZ1R si-a pierdut o roata. in aceasta cursa de antrenamente la FIA GT 3, pilotul roman Mihai Marinescu, care a concurat pe un Dodge Viper Coupe, a obtinut abia al 30-lea timp, fiind inregistrat in cel mai rapid tur al sau in 1 min. 30 sec. 889 de miimi, in timp ce colegul sau, Claudiu David, a fost inregistrat in 1 min. 31 sec. si 6 miimi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.