"Decarul" din Ghencea a declarat joi seara, la Sport.ro, ca ar fi procedat la fel cum a facut-o Gigi Becali pentru a duce Steaua pe locul doi in Liga I si a precizat ca nu este de acord cu manifestarile galeriei impotriva finantatorului steli
"Tot ce a facut Gigi Becali a fost pentru ca Steaua sa ajunga pe locul 2. Nu este normal ce fac suporterii. Acele gesturi cu fularele lui Dinamo si Rapid au fost niste glume. N-am vazut ca a scandat impreuna cu actionarii lui Dinamo. Daca vrei sa fie bine pentru tine si pentru Steaua, faci orice. Normal ca as fi facut la fel, daca vrei sa fie bine si in familia ta, incerci sa faci totul, si asta a facut si patronul nostru", a spus Dica. Acesta a mentionat ca nu este invidios pe succesul echipei Dinamo din acest an. "Cu unii sunt prieten, cu Margaritescu am fost coleg la juniori, chiar sunt bucuros pentru el si mi-as dori sa ajungem impreuna in Liga Campionilor", a spus Dica, adaugand ca, probabil, va ramane pe viata la Steaua si ca inca nu i s-a marit contractul. Intrebat daca ar fi semnat cu Dinamo in urma cu cativa ani, daca nu era oferta Stelei, Dica a precizat: "Probabil, daca nu era nici o oferta de la Steaua, alegeam sa plec de la FC Arges, unde am stat trei ani, si imi doream foarte mult sa ajung la o echipa cu pretentii. Imi doream la Steaua si am reusit sa ajung".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.