"Galacticele" lui Tadicijoaca maine seara, de la ora 17,15 , returul din finala Cupei Cupelor, cu Byasen Trondheim (30-24 pentru Oltchim in Norvegia)
Oltchim Rm. Valcea este foarte aproape de castigarea Cupei Cupelor la handbal feminin, toata suflarea din localitate fiind pregatita sa sarbatoreasca dupa meciul din mansa a doua a finalei cu echipa norvegiana Byasen Trondheim. De altfel, peste 150 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica la acest meci, care se va juca in Sala Sporturilor "Traian". Cele 1500 de bilete au fost vandute in doar cateva ore, astfel ca sarbatoarea poate sa inceapa. Oltchim are un avantaj de sase goluri, dupa victoria obtinuta in primul joc, in Norvegia, cu scorul de 30-24.

Gheorghe Tadici, antrenorul lui Oltchim, considera ca in meciul tur cheia succesului a fost determinarea jucatoarelor de a evolua bine, concentrarea lor, atat in faza de atac, cat si in defensiva. "In meciul de la Trondheim am simtit ca timpul curge in favoarea noastra. Pe masura ce inaintam in meci eram tot mai sigur de victorie, pentru ca, in mod evident, echipa mea a fost superioara adversarului", a mai spus Tadici, care considera ca jucatoarele care au evoluat cel mai bine in Norvegia au fost portarul Luminita Dinu, Valeria Bese si Valentina Ardean. Antrenorul lui Oltchim crede ca partida de duminica va oferi un "spectacol handbalistic grandios". "Ambele formatii au un stil deosebit de joc. Ma astept la o atmosfera extraordinara si cred ca sala va fi plina cu mult timp inainte de meci", a spus Tadici, completat de capitanul Oltchimului, Steluta Luca, care este mai rezervata si crede ca valcencele nu au inca asigurat trofeul. "La Trondheim am avut un meci dificil. Am jucat impotriva unei echipe foarte bune, rapida in atac si solida in aparare. Stie toata lumea ca handbalul nordic este de mare calitate, dar noi am jucat foarte bine in aparare, iar portarul nostru a fost exceptional.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.