Unirea Urziceni, una dintre revelatiile sezonului in Liga 1, este pe punctul de a da prima lovitura in vederea campionatului 2007-2008, prin numirea lui Mihai Stoica in functia de presedinte executiv.

Desi fostul manager-general al Stelei a negat semnarea unui contract, el a lasat sa se inteleaga ca este posibil ca din vara sa lucreze la gruparea ialomiteana. "Nu sint presedintele Unirii Urziceni, n-am semnat niciun contract, dar este adevarat ca am oferta de la Dumitru Bucsaru (n.n. - patronul ialomitenilor)", a afirmat, ieri, Stoica. Se spune ca, pentru sezonul urmator, obiectivul lui MM la Urziceni va fi calificarea echipei antrenate de Dan Petrescu in Cupa UEFA, patronul Bucsaru fiind dispus sa investeasca masiv pentru acest deziderat. Din cite se pare, bugetul Unirii pentru campionatul 2007- 2008 va fi de 12 milioane de euro, cu mult mai mare decit al formatiilor de top: Dinamo, Steaua, Rapid sau CFR Cluj.

Stoica "ataca" Rapidul si Steaua

Campania de achizitii va fi stabilita de MM Stoica impreuna cu Dan Petrescu. In actualul sezon, dupa 32 de etape, Unirea Urziceni ocupa locul 9 in clasament, cu 44 de puncte si nu are sanse nici macar la inscrierea in Cupa UEFA-Intertoto. "Vedetele" echipei, Bogdan Stancu si Bogdan Mara, nu vor parasi corabia in vara, iar ultimele zvonuri anunta interesul ialomitenilor pentru jucatorii rapidisti Marius Maldarasanu si Mugurel Buga, pusi pe lista de transferari de George Copos, dar si pentru citiva fotbalisti din Ghencea.

"Afacerea Elton"

Daca luam de bun ce spune Gigi Becali (desi nu prea e sanatos!), plecarea lui Mihai Stoica de la Steaua tine de actele semnate in urma transferului lui Elton, MM directionind un comision de 500.000 de euro unei firme de consultanta din strainatate. Aceasta "miscare" a fost considerata de Gigi Becali drept o tradare. Ieri, MM a afirmat ca totul s-a facut spre binele Stelei: "Eu am dorit sa transform clubul intr-unul de elita europeana, aducind fotbalisti de top-class. Elton face parte din aceasta categorie. Daca antrenorul echipei sau patronul au alta parere, este treaba lor".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.