Daniel Oprita s-a integrat rapid in soseaua stefan cel Mare si spera sa fie agreat de fanii cainilor

Marti a fost o zi speciala in viata fotbalistului Daniel Oprita. Ex-stelistul a imbracat in premiera tricoul ros-albilor cu ocazia participarii la primul antrenament sub comanda noului sau antrenor, Mircea Rednic, chiar daca se mai afla sub contract cu Steaua. "Domnul Badea m-a sunat si mi-a spus ca a ajuns la o intelegere cu domnul Becali".

Daniel, cum au fost primele antrenamente cu Dinamo?

M-am simtit foarte bine. Am facut un antrenament normal, practic primul dupa accidentarea de la genunchiul drept. Bine, nu sunt suta la suta refacut, mai simt dureri la genunchi, dar la reluarea pregatirilor pentru sezonul viitor voi fi apt.

Dar cum te-ai simtit cand ai intrat in vestiar?

Am avut emotii. Baietii m-au primit foarte bine. Bine, noi, fotbalistii, ne cunoastem intre noi. Nu erau deci astfel de probleme. Ce mai, ma simt bine aici. Ma simt un dinamovist.

S-a tot vorbit despre sentimentele tale legate de Dinamo?

Nu mai are rost sa vorbim pe acest subiect. Pot fi considerat subiectiv, ca si alti jucatori aflati in situatii similare. Ce pot sa mai spun este ca prietenii mei stiu cu adevarat cu cine tin de mic copil.

Cei de la Steaua au renuntat prea usor la tine?

Am plecat in relatii bune din Ghencea. Despre restul nu mai zic nimic.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.