Chelsea Londra s-ar putea desparti in aceasta vara de cea mai importanta piesa a sa, atacantul din Coasta de Fildes, Didier Drogba. Golgheterul "albastrilor", doreste sa urmeze si alte provocari, venite din alte tari europene in care fotbalul este la putere.

"Chiar daca inca sunt jucatorul lui Chelsea si am semnat un nou contract, eu am fost un jucator care a fost admirat si in Franta, iar acum am ajuns un jucator de succes in Anglia. Mie imi plac provocarile si voi incerca sa ma impun si in alte tari, in care fotbalul se joaca la un nivel inalt", a declarat Didier Drogba.

Atacantul lui Chelsea a marcat in acest sezon 32 de goluri in toate competitiile in care a evoluat, contribuind din plin la succesele echipei sale, care a castigat o Cupa a Ligii, ocupa locul al doilea in campionatul Angliei si a ajuns pana in semifinalele Ligii Campionilor, de unde a fost eliminata de rivala FC Liverpool. La sfarsitul acestei saptamani, Chelsea se va mai lupta pentru un trofeu, si anume Cupa Angliei, in a carei finala, elevii lui Jose Mourinho vor evolua impotriva lui Manchester United, formatie ce le-a luat fata in campionat.

Cu toate ca Chelsea este una dintre marile forte ale fotbalului European, iar Drogba unul dintre jucatorii care a contribuit de multe ori decisiv la succesele gruparii de pe "Stamford Bridge", atacantul ivorian s-a declarat dezamagit ca "albastrii" nu au reusit sa-si adjudece trofeele importante din acest sezon. "Personal am avut un sezon excelent. Mi-am indeplinit obiectivul de a deveni golgheterul campionatului (n.r. - cu 20 de goluri marcate) si am castigat respectul celor din Premiere League. Totusi, ma doare faptul ca nu am reusit sa realizam mai mult in campionatul Angliei, sau in Liga Campionilor", a precizat Drogba


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.