La tragerea la sorti UEFA Cup, giulestenii vor avea statut de cap de serie, gratie coeficientului de 40,255, urmind a fi inscrisi direct in turul I. Mai mult, daca Rapid se califica in faza grupelor, echipa va fi plasata in urna a doua valorica, asta spre deosebire de FC Dinamo, care "prinde" abia urna a treia. Asadar, oportunitati exista. Numai ca, George Copos nu s-a hotarit, inca, in privinta antrenorului cu care va ataca Europa si viitorul sezon intern. Pe de o parte, el asteapta deznodamintul finalei cu Poli, pentru a purta "discutia decisiva" cu Razvan Lucescu, iar pe de alta parte, Copos nu are o varianta de rezerva bine stabilita. In clipa de fata, patronul Rapidului nu este hotarit nici 10% incotro sa o apuce: vrea un tehnician roman, unul strain, unul tinar, de perspectiva sau unul in virsta, cu experienta?

Posibile variante:

Razvan Lucescu - ar putea fi convins sa ramina in Giulesti, daca Rapid cistiga Cupa Romaniei. Nu se stie, insa, daca Lucescu jr va mai inghiti momelile intinse de Copos.
Gheorghe Hagi - reprezinta cea mai spectaculoasa miscare pe care poate sa o faca George Copos. Solutia este si cea mai proaspata, dupa ce angajarea lui Hagi la Steaua devine pe zi ce trece o himera.
Ladislau Bölöni - Copos insista, dar fostul selectioner nu agreeaza un angajament in Romania.
Viorel Hizo - il vrea si Copos, il accepta si suporterii, dar...
Cristiano Bergodi - va ramine fara echipa, Clujul semnind deja cu Ioan Andone. Italianul poate deveni o solutie pentru banca tehnica a Rapidului.
Ioan Ovidiu Sabau - desi este dorit la Copos, Sabau trebuie sa-si rezolve situatia contractuala cu Gloria, mai precis cu presedintele Jean Padureanu.
Jose Peseiro - o varianta probabila, dar dificil de realizat. Portughezul are oferta si de la Panathinaikos Atena.