Tehnicianul Ionut Popa a declarat, duminica seara, dupa meciul pierdut cu Farul Constanta, scor 0-2, ca valoarea echipei Poli Iasi este de locul 14, echipa ieseana aflandu-se insa pe locul 12 dupa disputarea etapei a XXXII-a a Ligii I
"Mi-e greu sa diger aceasta infrangere. in loc de 2-0 la pauza pentru noi, s-a terminat 2-0 pentru ei. Acesta este fotbalul si chiar daca am spus in gluma sau mai in serios, valoarea noastra este de locul 14. Jucatorii mei nu sunt nici vanzatori si nici hoti, asa cum au strigat cativa suporteri la finalul meciului", a spus Popa.

Tehnicianul iesean considera ca formatia sa a primit goluri "greu de inteles". "Am facut o prima repriza buna si am luat niste goluri greu de inteles. Sincer nu mai stiu cum sa-i motivez pe jucatori pentru urmatoarele doua etape. Balba a jucat slab in ultimele meciuri. asta este Balba. Ilie si Onut au jucat pentru prima oara fundasi centrali, intreaga linie de fundasi a jucat pentru prima oara impreuna", a comentat Popa.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.