Cu doar patru etape inainte de finalul campionatului spaniol, formatia Real Madrid a revenit in fruntea clasamentului, fiind la egalitate de puncte cu FC Barcelona.

Victoria extraordinara de sambata, din fata celor de la Espanol, scor 4-3, a fost incununata cu egalul rivalilor catalani, care nu au reusit decat un egal, 1-1, pe "Nou Camp", cu Betis Sevilla. Astfel, cele doua formatii au acumulat acelasi numar de puncte, 66, insa madrilenii stau mai bine in ceea ce priveste meciul direct dintre cele doua formatii.

Presa spaniola a remarcat faptul ca formatia antrenata de italianul Fabio Capello nu a mai ocupat prima pozitie din 15 octombrie 2005.

In actualul sezon, cu patru etape inainte de final, Real Madrid s-a instalat in fruntea clasamentului, lucru care nu s-a mai intamplat din sezonul 2000/2001, atunci cand echipa era antrenata de Vicente del Bosque. in acel an, Real Madrid a devenit lider in etapa a XXXIV-a, tot dupa un meci cu Espanol Barcelona, insa care s-a incheiat remiza, scor 2-2, spre deosebire de meciul de sambata, castigat de madrileni cu scorul de 4-3. in acel an, Real Madrid a castigat campionatul.

Faptul ca "galacticii" au revenit pe prima pozitie in Primera Division, i-a adus pe toti sustinatorii echipei in culmea fericirii, iar jucatorii sunt increzatori in ceea ce priveste urmatoarele patru partide pe care ar trebui sa le castige, pentru a fi siguri ca devin campioni. "Victoria senzationala din meciul cu Espanol ne permite sa speram ca putem invinge in urmatoarele patru meciuri. Totusi, sunt sigur ca aceste partide vor fi extrem de grele pentru noi", a atentionat unul dintre simbolurile celui mai titrat club spaniol, Raul Gonzales.

In spatele celor de la Real si Barcelona, pandeste FC Sevilla, care are un handicap de doua puncte.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.