Astazi, pe Stadionul National "Boris Paidsadze" din Tbilisi, echipa de rugby a Romaniei intalneste, in cel mai dificil joc de pana acum, formatia Georgiei, castigatoarea Cupei Europene a Natiunilor in anul trecut. Ajunsi la Tbilisi cu mai putin de 24 de ore inaintea meciului, rugbystii nostri nu au mai putut efectua obisnuitul antrenament oficial.

Antrenorii formatiei noastre, Robert Antoniu si Daniel Santamans, vor opta pentru un joc in care balonul trebuie sa fie mentinut cat mai mult pe defensiva.
Echipa Romaniei va trebui sa evite o confruntare pe inaintare, adversarii fiind recunoscuti pentru forta lor. Din lotul deplasat la Tbilisi lipseste Ovidiu Tonita, accidentat la genunchi.

Jucatorii nostri nu vor avea probleme nici in a se adapta la schimbarea de fus orar, diferenta fiind de numai o ora, si nici cu clima de acolo, una asemanatoare celei din tara noastra.
Buletinele meteo indica pentru astazi o temperatura de 4-5 grade.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.