Formatia din Ghencea a castigat cu 3-0 in fata celor de la FC National, in Cotroceni, si pare ca nu mai poate scapa ocuparea locului secund si, implicit, calificarea in preliminariile Ligii Campionilor.

Totusi, situatia de la echipa nu pare a fi una de bucurie, avand in vedere ca elevii lui Olaroiu si-au indeplinit pana la urma obiectivele. Se pare ca gesturile lui Gigi Becali de la victoria dinamovistilor din partida cu CFR i-au pus pe jar pe fanii Stelei, care ii cer vehement latifundiarului din Ghencea sa plece de la Steaua.

In ciuda acestor manifestari, Gigi Becali isi vede de treaba si a inceput deja sa isi pregateasca terenul pentru sezonul viitor, cand Steaua are sanse mari sa evolueze din nou in grupele celei mai importante competitii din Europa. Astfel, el i-a promis atacantului Adrian Neaga ca-i va plati clauza de reziliere de la echipa sa, Ilhwa Seongnam (Coreea de Sud), iar din vara, fostul jucator al Stelei va putea reveni in Ghencea.

Neaga a spus ca a vorbit cu patronul ros-albastrilor si le-a spus deja oficialilor de la echipa sud-coreeana ca va pleca la sfarsitul acestui sezon. "Ma simt foarte bine ca este aproape rezolvata venirea mea la Steaua, 99,99 la suta sper ca e realizata. Am vorbit cu Gigi Becali despre clauza de reziliere de un milion de dolari, a spus ca o plateste. Clauza intra in vigoare in iulie, dar eu i-am anuntat deja pe cei de la club ca plec. Au fost surprinsi, dar asta e. Nu cred ca vor fi probleme, nu depinde de ei, se va plati clauza. Eu renunt la cei 20 la suta din banii din clauza, pentru ca Steaua sa plateasca mai putin, asa cum am stabilit de mult timp", a spus atacantul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.