Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, s-a declarat deranjat de afirmatiile facute de presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe stefan, care a acuzat clubul iesean ca nu si-ar fi aparat corect sansele in partida cu Farul Constanta, scor 0-2.
"Si inainte de meci au fost tot felul de persoane care au spus ca noi le vom da meciul Farului. Acum dupa meci vad ca se gasesc altii care sa ne acuze. Am auzit si eu ca domnul Gheorghe stefan a spus ca noi am retrogradat Ceahlaul. Chiar nu ma asteptam la astfel de declaratii din partea lui. Nu stiu pe ce se bazeaza cand spune asemenea prostii! Cine ne acuza sa vina sa probeze cele afirmate! Asa e usor sa acuzi! Jucatorii mei nu sunt nici hoti si nici vanzatori!", a declarat Ionut Popa.

Tehnicianul iesenilor a mai spus ca echipa sa si-a aparat corect sansele in toate partidele: "Noi in orice meci am jucat la victorie. in unele am reusit, in altele nu. Oricum, eu cred ca ultimele trei jocuri, cu Dinamo, Gloria Bistrita si Farul, jucatorii mei au evoluat bine. Nu uitati ca am luat un punct campioanei. si la Bistrita am jucat bine, dar am pierdut dintr-o faza pe care nu mai vreau sa o comentez. Ce sa mai zic de meciul cu Farul, in care am avut o bara si am mai ratat alte cateva ocazii mari de a marca".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.