Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, este dispus sa cheltuiasca 120 de milioane de euro pentru achizitionarea unor jucatori, a anuntat cotidianul Diario Vasco. Pe lista jucatorilor doriti de Perez se numara Robinho (FC Santos), Adriano (Internazionale Milano), Steven Gerrard (FC Liverpool), Joaquin (Betis Sevilla), Cristi Chivu (AS Roma) si Del Horno (Athletic Bilbao).

"Schimbarile din echipa vor afecta toate posturile, cu exceptia celui de portar, ocupat indiscutabil de Iker Casillas. In urmatoarele saptamani, vor exista numeroase discutii in ceea ce priveste intarirea echipei. Problema este urmatoarea: daca Woodgate a costat 22 de milioane de euro, cat ar putea cere cluburile lor pentru acesti cinci fotbalisti?", scrie "Diario Vasco".

Jurnalul noteaza ca o solutie pentru Real Madrid ar fi ca unii dintre jucatorii "veterani" sa fie transferati la alte echipe. "Sa vedem insa ce Abramovici va aparea la orizont pentru a-i achizitiona pe veteranii uzati care castiga sase milioane de euro pe an si carora inca nu le-au expirat contractele?", mentioneaza "Diario Vasco".

Aproximativ 22 la suta dintre cei 206.118 participanti la un sondaj de opinie realizat de cotidianul "AS" considera ca Real Madrid ar trebui sa il transfere la alta echipa pe mijlocasul Luis Figo. Dupa fotbalistul portughez, 20 la suta dintre repondenti considera ca gruparea Real Madrid trebuie sa renunte la David Beckham. Urmatoarele locuri in optiunile participantilor la sondaj sunt ocupate de Raul (19 la suta), Roberto Carlos (19 la suta), Zinedine Zidane (9 la suta) si Ronaldo (8 la suta).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.