Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni sportive, la un post de televiziune local, ca se gandeste ca la finalul campionatului sa paraseasca gruparea din dealul Copoului

"Sunt trei ani de zile de cand ma tot chinui. Ma gandesc foarte serios sa plec de la Poli Iasi! Mai am un an de contract, dar dau banii si plec! Dupa ultima etapa, voi lua o decizie definitiva. Daca nu se va stabili clar un buget pentru achizitii si pentru viitorul sezon, nu mai stau. M-am saturat sa ma cert cu toata lumea ca sa le fie bine jucatorilor. Mi-as dori patru - cinci jucatori, pe care sa dau un milion de euro. Asa, daca iar mi se aduc trei jucatori liberi de contract si doi achizitionati cu vreo 20.000 de euro fiecare, n-am facut nimic. Vreau sa facem si noi pasul in fata! Daca nu se poate, plec! Cat am stat la Iasi, mi-am facut multi prieteni, dar si multi dusmani. Daca nu ai dusmani, nu simti ca traiesti. Eu cred, totusi, ca am mai multi prieteni decat dusmani", a spus Ionut Popa.

Tehnicianul iesenilor s-a declarat deranjat de modul in care este programata echipa sa de la un meci la altul: "Noi jucam acum de la ora 21.00. Am jucat si de la 15.00 si de la 17.00 si de la 19.00 si de la 20.00. Mi-e frica diseara sa nu adoarma jucatorii pe teren! Cred ca suntem singura echipa din acest campionat care a jucat in fiecare zi a saptamanii. Astept sa se infiinteze si cea de-a opta zi a saptamanii, pentru a juca Poli Iasi".

Popa a mai spus ca echipa Farul Constanta, pe care Poli Iasi o va intalni duminica, pe teren propriu, este deja salvata de la retrogradare. "Farul are echipa buna si cred ca doar ghinionul a adus-o pe locul pe care il ocupa acum. De exemplu etapa trecuta, cu Poli Timisoara, Farul a avut 1-0 si un penalti neacordat. La 2-0, altfel se juca. Oricum, cred ca Farul este salvata de la retrogradare. Ceahlaul nu poate lua sase puncte cu Rapid si Dinamo, in timp ce Farul poate bate Craiova etapa viitoare", a precizat tehnicianul.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.