Atacantul echipei Dinamo, Ionel Danciulescu, a marcat, in meciul cu Otelul Galati, din etapa a XXXII-a, golul cu numarul 150 in primul esalon, el aflandu-se la partida cu numarul 350 in Liga I.

In meciul cu Otelul, in care Dinamo a inregistrat a doua infrangere in acest sezon, scor 2-1, atacantul galatenilor, Emil Jula, a inscris doua goluri, el marcand de noua ori in acest retur, din care sapte reusite au fost inregistrate in ultimele trei partide.

Mihai Lungan, component al echipei Jiul, a marcat primul sau gol in Liga I, dar reusita sa este cea cu numarul 1.400 pentru hunedoreni.

La echipa Pandurii Targu Jiu s-au consemnat, in meciul cu FC Vaslui, scor 1-2, primele eliminari, dupa ce Alin Rus si Adrian Bogoi au primit cartonasul rosu in minutele 19, respectiv 81.

Gabriel Canu, de la Poli Timisoara, este singurul jucator din campion care a primit trei cartonase rosii, dupa ce a fost eliminat in meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-5, scor record intre cele doua echipe.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.