Capitanul echipei Universitatea Craiova, Dorel Stoica, a declarat ca jucatorii formatiei Poli Timisoara au fost KO in meciul de sambata, castigat de olteni cu scorul de 5-1, in deplasare, in etapa a XXXII-a a Ligii I

"Sunt foarte fericit pentru aceste doua reusite. Chair daca sunt din 11 metri, pentru mine sunt foarte importante. Cred ca am demonstrat tuturor ca formam o echipa buna si sunt convins ca de acum inainte vom pierde foarte greu. Cred ca la Timisoara am facut cel mai bun meci al nostru, din toate punctele de vedere. Pur si simplu adversarul a fost KO. Am avut pe finalul meciului, cred, aproape cinci minute in care ei nici nu au atins mingea. Speram ca si la Constanta, in meciul de duminica viitoare, sa batem. Pacat ca se termina campionatul. Cu putin noroc puteam termina in primele sase echipe ale campionatului", a spus Stoica.

Daca Stoica este la primele doua goluri in prima liga, Mihai Dina a reusit la Timisoara sa inscrie al patrulea goluri in ultimele cinci meciuri. "Cred ca mi-am regasit in sfarsit pofta de gol. Desi stiam ca vom invinge, totusi nu ma asteptam la un asemenea scor. Este ceva extraordinar sa invingi asa in deplasare. Vreau sa dedic golul prietenei mele Andreea, care in momentele grele din acest retur m-a sustinut si m-a incurajat in permanenta. Pot spune ca revenirea mea i se datoreaza", a afirmat Dina.

Jucatorii olteni au primit liber pana marti seara de la antrenorul Florin Cioroianu. "Nu au avut niciun liber in ultimele doua saptamani, din cauza programului foarte incarcat. La unii era foarte mare oboseala si cred ca aveau nevoie de doua zile de repaus. Totusi, trebuie sa constientizeze ca inca nu au intrat in vacanta si vreau victorii in ultimele doua jocuri, dupa care au timp si de distractie", a afirmat tehnicianul oltean.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.