Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, s-a declarat, vineri, nemultumit de numarul foarte mare de jucatori absenti pentru partida de pe teren propriu, cu Farul Constanta, din etapa a XXXII-a a Ligii I

"Inaintea meciului de la Bistrita, ma plangeam ca imi lipsesc opt jucatori. Acum cand nu pot conta pe 11 ce pot sa mai zic?! Cu Farul imi lipseste o echipa intreaga. Voi fi nevoit sa aduc mai multi jucatori de la echipa a doua si sa improvizez. Va fi foarte greu, dar asta nu inseamna ca acei jucatori nu vor face tot posibilul pentru a castiga cele trei puncte puse in joc", a declarat Ionut Popa.

Pentru partida cu Farul Constanta, Popa a spus ca nu poate conta pe urmatorii jucatori: portarul Cristian Branet, caruia i-a decedat tatal luni seara, Radu Ciobanu, care a suferit o entorsa la glezna, in partida cu Dinamo, Dorel Bernard, care are ruptura musculara dupa meciul cu Rapid, Martin Czernoch, care acuza dureri la tendoane, dupa operatia suferita in iarna si Adrian Ilie, care are o pubalgie.

La acestia se mai adauga fundasul Adrian Toma, mijlocasul Martin Sarici si atacantul Clement Palimaru, nerefacuti dupa accidentari mai vechi. Dupa partida cu Gloria Bistrita, lista absentilor a fost completata de Sebastian Sfarlea, care s-a accidentat la sold, Cristian Silvasan, care risca sa-i fie pusa mana dreapta in ghips si Irinel Ionescu, suspendat.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.