Dupa ce Clujul a pierdut locul 2, oficialii CFR-ului au iesit, ieri, la atac. Presedintele Iuliu Muresan a precizat ca ascensiunea Stelei a fost posibila pe fondul jocurilor de culise, aici fiind incluse si arbitrajele favorabile gruparii din Ghencea.

"A vazut toata lumea ce s-a intimplat in acest final de campionat. Eu zic ca locul 2 ne-a fost luat prin mai multe manevre, unele au fost facute chiar si cu arbitri. Ginditi-va doar la o diferenta de 6 puncte intre noi si Steaua facuta cu arbitri! La meciul de la Urziceni, Steaua a primit un 11 metri total imaginar, cu care s-a cistigat acea partida, iar la meciul nostru cu Dinamo, am avut un penalty in minutul 27, care trebuia urmat de eliminarea unui dinamovist. Cu acel penalty, am fi cistigat partida si iata cele 6 puncte despre care va vorbeam! Nu vreau sa ma refer la alte jocuri de culise, despre ceea ce scrie presa cu banii in aceste zile, pentru ca nu am probe si nu vreau sa acuz, desi inclin sa cred ca a fost totusi ceva, dar prin acele doua fluiere s-a anulat diferenta de 6 puncte intre noi si Steaua si atunci eram clar pe locul 2 pina la sfirsit", a spus Muresan. Iuliu Muresan a comparat ce s-a intimplat in tribuna oficiala din Stefan cel Mare, la partida cu Dinamo, cu o reprezentatie de circ: "Ati vazut ca unii au si «latrat» in tribune, pentru a-si atinge obiectivul. A fost un mare circ in tribuna oficiala a stadionului `Dinamo`. Nu am mai fost la circ de mic copil, dar m-am simtit in Stefan cel Mare exact la fel. LPF si FRF vor trebui sa ia masuri care sa nu mai permita ceea ce s-a intimplat in ultimele 7-8 etape de anul acesta, la fel cum a fost si anul trecut".

Obiectiv pentru 2008: titlul

Cit priveste lupta cu Rapid pentru treapta a treia a podiumului, presedintele CFR-ului a declarat ca o victorie in partida cu Gloria (luni), coroborata cu o eventuala infringere a giulestenilor la Urziceni, ar asigura si matematic locul 3 in clasament pentru clujeni: "Pe locul 2 mai putem ajunge doar daca noi am cistiga tot si Steaua ar pierde o partida, insa mi-e greu sa cred acest lucru. Este, insa, posibil ca dupa aceasta etapa, daca noi batem Bistrita, iar Rapidul nu cistiga la Urziceni, sa fim pe locul 3 si din punct de vedere matematic". Dupa ce George Copos a afirmat ca "Rapid si CFR sint campioanele naivilor", Muresan i-a raspuns patronului din Grant: "Cred ca e vorba mai mult de moralitate, nu de naivitate. Nu ne consideram naivi, dar, prin anumite manevre, am pierdut locul 2, loc pe care puteam sa-l pastram cu o anumita usurinta. Oricum, cred ca pentru toata opinia publica si microbistii din Romania, este clar ca noi sintem ocupantii morali ai locului 2. Pentru sezonul viitor, tintim titlul de campioana".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.