Gata cu meciul Dinamo - CFR! S-au impartit banii, actionarii au tras linie si l-au chemat pe Mircea Rednic la raport. Ieri, antrenorul si conducatorii noii campioane au avut o sedinta pe cit de tensionata, pe atit de lamuritoare, in sensul ca Rednic a venit la intilnire cu ideile sale si-a plecat cu ale lui Borcea.

Mai intii, s-a discutat despre strategia privind campania de achizitii din vara. "Profesorul" Rednic a fost informat ca "nu va fi vindut nici un jucator de la Dinamo!", anunt care l-a multumit la culme pe antrenor. Primele disensiuni au aparut in momentul in care Rednic a inaintat lista de cumparaturi. A cerut trei-patru fotbalisti cu nume, romani si straini. Nu mica i-a fost mirarea cind Borcea l-a instiintat ca nu se vor face transferuri: "Mircea, ai facut o treaba minunata cu baietii astia si avem incredere ca poti obtine rezultate bune si fara alte intariri. Nu se dau bani pentru transferuri!". Drept consolare, sefii i-au garantat "principalului" ca vor fi rechemati la echipa "fiii ratacitori", adica Baltoi, Predescu si ceilalti "ciini" imprumutati la diverse formatii din Liga 1.

Nu i s-a dublat salariul

Punctul doi pe ordinea de zi a fost salariul antrenorului. Profitind de faptul ca actionarii au decis sa nu investeasca in jucatori, Rednic a cerut dublarea salariului, sustinind ca este "singurul antrenor din Liga 1 care are un contract mai mic decit fotbalistii". Auzind marea grozavie, Cristi Borcea i-ar fi replicat antrenorului: "Pai, cum adica? Nu ti-au ajuns banii de la Gigi?!". Foarte suparat, extrem de ofensat, Rednic le-a transmis actionarilor ca se gindeste tot mai serios sa plece de la Dinamo. "Nu-mi dau demisia acum, dar nu va garantez ca vom colabora si din vara", a mentionat tehnicianul campioanei. Salariul actual al lui Mircea Rednic este de 96.000 de euro pe sezon.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.