Tehnicianul echipei sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost convins de conducerea clubului Besiktas sa revina la echipa din Istanbul, pe care a mai antrenat-o in perioada 2002-2004

"Besiktas si-a gasit antrenorul pentru noul sezon. Alb-negrii s-au inteles cu arhitectul titlului obtinut de centenar, Lucescu. Tehnicianul roman, al carui contract cu sahtior Donetk va expira la finalul acestui sezon, anuntase ca va pleca de la echipa ucraineana. Dupa ce a primit aceasta veste, conducerea de la Besiktas l-a convins pe Luce sa revina la Istanbul", scrie Fanatik.

Potrivit sursei citate, conducerea clubului din Istanbul a decis sa actioneze pentru gasirea unui antrenor dupa ce tehnicianul Jean Tigana a declarat, pentru France Football, ca va parasi echipa Besiktas. Plecarea lui Tigana de la Besiktas a fost confirmata, joi, si de site-ul oficial al clubului din Istanbul.

Mircea Lucescu a fost dorit la Besiktas si in pauza competitionala din iarna, dar atunci, conform Fanatik, romanul le-a spus oficialilor turci ca va discuta cu ei la sfarsitul sezonului.

Presa turca a scris, in decembrie 2006, ca Lucescu a refuzat oferta de a prelua din iarna conducerea tehnica a echipei Besiktas. Numele lui Lucescu a mai fost mentionat, in ultimii ani, in presa din Turcia, in legatura cu cluburile Fenerbahce, Galatasaray si Trabzonspor.

In prezent, Besiktas ocupa locul doi in clasamentul campionatului Turciei, cu 58 de puncte, fiind devansata de Fenerbahce.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.